هلاکت ۸ تروریست در عملیات فراجا (۵ شهریور ۱۴۰۴) ساعت و زمان دقیق ماه گرفتگی ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ در ایران فضای مجازی برای کودکان و نوجوان؛ فرصت‌سازی یا فرصت‌سوزی؟! دستگیری باند دزدان زیبارو در مشهد | سرقت یک میلیاردی با آبمیوه و غذای مسموم + فیلم یادی از دکتر عباس شفیعی، پدر داروسازی نوین ایران | نوشداروی ماندگار توقف قطار‌ها در ایستگاه نیشابور از سر گرفته شد | ماجرای تصمیم عجیب شرکت راه‌آهن که لغو شد گلایه شهروندان برخی از محلات مشهد از بروز بیماری سالک و پاسخ علوم پزشکی | سالک را جدی بگیرید! تأمین برعکس آب مشهد | فقط ۳۰ درصد از آب شهر از طریق سدها تامین می‌شود بازگشت همه دانشجویان محروم از تحصیل به دانشگاه‌ها بازگشایی موزه استاد فرشچیان در کاخ سعدآباد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: هدف از رسیدگی به پرونده‌های قضایی احقاق حق و اجرای عدالت است آیا مدارس زودتر از موعد شروع می‌شوند؟ | تاریخ دقیق بازگشایی مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ۸ درصد از سرمایه دامی کشور در دست خراسان رضوی ابلاغ اساسنامه مدرسه مجازی + جزئیات رئیس پلیس بین‌الملل فراجا: قاتل فراری به کشور مسترد شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) کارنامه نتایج اولیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش منتشر شد + آدرس سایت آموزش در مدارس متناسب با نقش‌های جدید معلمان بازطراحی می‌شود شناسایی ۳۵ مدرسه متخلف در مشهد | سرانه آموزشی دانش‌آموزان دولتی، ۲۵۰۰ تومان در سال است اجرای برنامه شیر رایگان در مدارس از ابتدای مهرماه | انجام غربالگری کوتاه‌قدی دانش‌آموزان در سه استان ۳ تصفیه‌ خانه جدید با فناوری‌های روز در حال احداث در مشهد دستگیری سارقی که به طلای کودکان زائران امام زاده صالح هم رحم نکرد روش‌های انتقال ویروس HPV | تزریق واکسن به معنی مصونیت کامل نیست دستگیری کلاهبردار شیطان‌صفت در تهران؛ سرقت از ۵۰ فروشگاه با طرح دوستی! آیا حذف نان و برنج باعث لاغری پایدار می شود؟ درمورد ۱۱۰ پرونده مرتبط با جنگ ۱۲ روزه تصمیم نهایی گرفته شده است اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ شهریور ۱۴۰۴) رئیس قوه قضائیه: بازرسی منزل نباید حرمت متهم و خانواده‌اش را بشکند قیمت واکسن‌های آنفلوانزا در مشهد چقدر است؟ + واکسن‌های توزیع‌شده پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۵ شهریور ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما
سرخط خبرها

تکلیف امتحانات معوق دانشگاه‌ها مشخص شد | زمان آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ اعلام شد

  • کد خبر: ۳۴۹۹۱۴
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۳
تکلیف امتحانات معوق دانشگاه‌ها مشخص شد | زمان آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ اعلام شد
معاون آموزشی وزارت علوم با تاکید بر اینکه شروع رسمی سال تحصیلی برای ورودی‌های جدید متناسب با زمان اعلام نتایج اعلام خوهد شد، گفت: کلاس‌های سال تحصیلی جدید به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر واحدی در شصت‌وپنجمین اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با اشاره به تفاوت‌های زمانی در اعلام نتایج کنکور سراسری و کارشناسی ارشد، اعلام کرد: شروع رسمی سال تحصیلی برای ورودی‌های جدید متناسب با زمان اعلام نتایج از سوی وزارت علوم اطلاع‌رسانی خواهد شد. همچنین، در مورد دانشجویان ورودی‌های گذشته، مقرر شد اختیار تعیین تاریخ دقیق آغاز کلاس‌ها به دانشگاه‌ها واگذار شود تا بر اساس شرایط بومی و زیرساختی خود، تصمیم‌گیری کنند.

وی با اشاره به اهمیت بازگشت به فعالیت‌های آموزشی حضوری، تصریح کرد: کلاس‌های سال تحصیلی جدید به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد و همچنین تمامی امتحانات معوق نیز به شکل حضوری انجام می‌گیرد.

معاون آموزشی وزارت علوم با تأکید بر انعطاف‌پذیری تصمیم‌گیری در شرایط خاص به نقش محوری شوراهای استانی آموزش عالی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: این شوراها باید در مواجهه با شرایط ضروری مانند آلودگی هوا، ناترازی انرژی یا رخدادهای اجتماعی مشابه، نقش هماهنگ‌کننده و تصمیم‌گیرنده را ایفا کنند.

دکتر واحدی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها در این شرایط باید هماهنگی لازم را با شوراهای استانی داشته باشند تا وحدت رویه در تصمیم‌گیری و اقدامات اجرایی حفظ شود.

در ادامه دکتر نقی‌زاده، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی، با ارائه گزارشی در خصوص اقدامات مورد نیاز برای ارتقای کیفیت آموزشی در سال پیش‌رو، به تشریح رویکردهای جدید وزارت علوم در حوزه برنامه‌ریزی آموزشی پرداخت.

وی اجرای منظم و هدفمند برنامه‌های درسی را یکی از اولویت‌های مهم وزارتخانه عنوان کرد و به‌ویژه بر لزوم پیاده‌سازی و اجرای درس مدیریت بحران مطابق با جدول دروس عمومی ابلاغ شده به دانشگاه‌ها تأکید کرد.

به گفته دکتر نقی‌زاده، این درس می‌تواند به افزایش تاب‌آوری فکری و مهارتی دانشجویان در مواجهه با شرایط پیش‌بینی‌نشده کمک کند.

در بخش دیگری از نشست، دکتر جمالی، معاون سازمان سنجش آموزش کشور نیز درخصوص زمان اعلام نتایج کنکور سراسری، کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی و نحوه معرفی استعدادهای درخشان و رتبه‌های برتر، اطلاعات لازم را ارائه کرد و به هماهنگی‌های صورت‌گرفته برای تسریع در فرآیند معرفی و ثبت‌نام این دسته از دانشجویان اشاره کرد.

در پایان اجلاس، معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها به بیان نظرات، دغدغه‌ها و پرسش‌های خود در زمینه اجرای بخشنامه‌ها، هماهنگی با سازمان سنجش، الزامات آموزش حضوری و مسائل برنامه‌ریزی درسی پرداختند.

موارد مطرح‌شده توسط مدیران کل حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم و معاون سازمان سنجش آموزش کشور پاسخ داده شد.

در جمع‌بندی پایانی، دکتر واحدی با اشاره به دیدگاه‌های مطرح شده در جلسه، بر نقش محوری دانشگاه‌ها در ارتقای کیفیت نظام آموزشی کشور و دستیابی به اهداف علمی و فناورانه تأکید کرد و خواستار تلاش هماهنگ تمامی معاونت‌های آموزشی برای تحقق چشم‌اندازهای ملی در آموزش عالی شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->